FAQ

Q: Hvorfor er tingene så billige? er der noget i vejen med kvaliteten?

A: Vi har den direkte kontakt til producenterne og kan derfor tilbyde den gode kvalitet til de laveste priser. Samtidig VIL vi være den bedste og billigste udbyder af isposer på det danske marked.
Q: Hvor lang er leveringstiden?

A: Vi stræber efter en leveringstid til kunden på højest 3 hverdage. Typisk vil vi håndtere ordren allerede samme dag vi får den og derfor kan vi i mange tilfælde klare dag-til-dag levering.
Q: Hvad hvis en virksomhed gerne vil købe varer hos isposen.dk?

A: Alle er velkomne og har man spørgsmål kan vi kontaktes på mail info@isposen.dk. Vi tilbyder EAN fakturering til offentlige institutioner og virksomheder.
Q: Hvad gør netop jeres ispose speciel?

A: Vores ispose kan det samme som alle andre isposer, nemlig at nedkøle og lindre hvor det er nødvendigt. Efter vores mening skal isposer bedømmes efter en række kriterier som SKAL være i orden for at det er en kvalitetsispose: 1. Isposen skal kunne køle ved konstant lav temperatur i minimum 20 minutter. 2. Isposen skal være nem at udløse uden at den udløser sig selv i indpakningen eller ved transport. 3. Isposen skal være CE godkendt for at undgå ulovlige indholdsstoffer.